Facilitair, ICT & Huisvesting

Voor professionals op facilitair gebied van huisvesting, telefonie en ICT bent u bij ons aan het juiste adres

Voor het goed kunnen uitvoeren van uw hoofdactiviteit heeft uw organisatie goede facilitaire ondersteuning nodig. Van gebouwenbeheer tot ICT en telefonie. Onze medewerkers denken graag met u mee op dit gebied.
Wat kan onze facilitaire afdeling voor u betekenen?

  • Wij denken met u mee over huisvestingsvraagstukken. En zorgen voor het onderhoud van uw kantoorpand en/of locaties. Ook coördineren wij verbouwingen en initiëren nieuwbouw. Uiteraard wordt de ver- en nieuwbouw van start tot oplevering begeleid.
  • Ons team van inkopers kan kostenbewust voor uw organisatie inkopen. Met leveranciers worden prijsafspraken gemaakt, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding voorop staat.
  • Dagelijkse storingen van uw locaties worden snel en efficiënt opgelost.
  • Het secretariaat verzorgt de receptie en telefoon op het hoofdkantoor en verwerkt de post voor alle organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep.
  • Als uw organisatie onderdeel is van de SWKGroep, beheert het gespecialiseerde ICT-team het serverpark van de totale organisatie. Dus ook die van u. Daarnaast kunnen uw medewerkers trainingen volgen. Uiteraard helpt onze servicedesk bij (netwerk)storingen. Wij helpen bij vragen en verlenen service aan de eindgebruikers van VOIP en DATA. Ook hier staan proactiviteit en kwaliteit centraal.