15 december 2017

hbo afstudeerstagiair marketingcommunicatie – Berkel en Rodenrijs

Functie

De afdeling
Een 13-koppig team van adviseurs vormt de afdeling Marketingcommunicatie. Van vormgevers, webontwikkelaars, contentadviseurs, marketingcommunicatieadviseurs, marketingadviseur tot aan digitale media adviseurs. Deze enthousiastelingen zorgen er dagelijks voor dat de positionering van de organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep wordt versterkt. Zij zorgen voor zichtbaarheid bij de doelgroepen en verbinding met de SWKGroep. Van het opstellen van strategische plannen en het inzetten van online marketing tot aan het ontwerpen van flyers en posters. Ook websites worden van A tot Z binnen de afdeling ontwikkeld.

Onze afdeling is op zoek naar een

hbo afstudeerstagiair marketingcommunicatie
(voor 32 uur in de week gedurende 20 weken, dagen in overleg)

Over jouw stageopdracht
Jij mag je helemaal storten in een merkonderzoek. Ieder jaar werkt de SWKGroep met een themajaar. Dit thema wordt uitgewerkt in een boek, website en vele activiteiten op de kinderopvanglocaties. Als stagiair marketingcommunicatie zoek jij uit wat voor effect het boek heeft op de branding van het merk ‘SWKGroep’. En of het zinvol is om dit via een themajaar in te zetten.

Functie eisen

Jouw profiel
Wij zoeken een hbo-stagiair die op zoek is naar een afstudeerplek, bij voorkeur marketingcommunicatie, communicatie of commerciële economie. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je bent nauwkeurig en wil het beste resultaat naar boven halen.

Aanbod

Wat je mag verwachten
Een stagevergoeding van € 300,-. Wij bieden je een uitdagende en leerzame stageplek met alle ruimte voor initiatief en volop mogelijkheden om je beroepsvaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. Je krijgt begeleiding van een collega. De resultaten uit jouw onderzoek worden gebruikt als adviesvraagstuk voor het management.

Inlichtingen

Meer informatie
Hiervoor kun je terecht bij Henrietta Smeekes, hoofd marketingcommunicatie. Zij is bereikbaar van maandag tot en met donderdag via telefoonnummer 010-286 27 77.

Sollicitatie

Solliciteren? Reageer dan direct online onder vermelding van vacaturenummer 19-15-STAGE-MAR-SWK.