22 december 2017

P&O Meewerkstage (hbo) – Berkel en Rodenrijs

Functie

Wat je gaat doen
Als stagiair P&O maak je echt onderdeel uit van het P&O team. Je ondersteunt de consultants en adviseurs bij het geven van advies aan de klanten en je wordt daarin steeds zelfstandiger. Je kijkt bijvoorbeeld mee met de bemiddeling bij arbeidsconflicten en ontslagzaken en op termijn speel je daar zelf een rol in. Door de verscheidenheid aan adviesvragen wordt jouw kennis, overtuigingskracht en adviesvaardigheid uitstekend ontwikkeld.

Naast de dagelijkse werkzaamheden werk je altijd aan één of meer langlopende projecten, waarvoor je van A tot Z verantwoordelijk bent.

Wat je je vrienden vertelt over je stage
Ik ben de vliegende keep in een team van HR experts, waarbinnen ik mij kan ontwikkelen tot HR professional.

Functie eisen

Jouw profiel
Jij bent een leergierige en ambitieuze 3e-jaars hbo-er. Je maakt je snel werkzaamheden eigen, bent goed in staat is zelfstandig te werken en kan flexibel meebewegen in de hectiek van de afdeling. Verder neem je graag initiatieven, ben je creatief in het bedenken van oplossingsrichtingen en vind je het leuk om verantwoordelijkheid op je te nemen.

Aanbod

Wat je mag verwachten
Wij bieden je een uitdagende en afwisselende stage met alle ruimte voor initiatief en volop mogelijkheden om je beroepsvaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. Je krijgt begeleiding van één van de P&O Adviseurs, die samen met jou streeft naar optimale ontwikkeling in je stageperiode. Zo ontwikkel je wat jij nodig hebt om straks in het HR-werkveld aan de slag te gaan. Natuurlijk ontvang je ook een stagevergoeding.

Inlichtingen

Vragen
Voor vragen over het profiel, de afdeling of de organisatie kun je contact opnemen met Annemieke Broekhuis, bereikbaar via 010-286 27 77.

Sollicitatie

Nieuwsgierig geworden? Solliciteren kan direct online met je cv en motivatie waarin je ons overtuigt waarom wij jou voor een gesprek moeten uitnodigen.